Officiële openingshandeling De Bloesemhoff verricht

Foto: Facebook De Bloesemhoff
21 mei 2022, 17:47
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 21 mei werd de begeleid wonen locatie De Bloesemhoff in Andel officieel geopend. De locatie is al even in gebruik, maar vanwege COVID-19 kon een feestelijke opening niet eerder plaatsvinden.

De 16 bewoners namen op 12 maart 2021 hun intrek in het gebouw. De Bloesemhoff is een begeleid wonen initiatief voor 16 (jong)volwassenen met een uitdaging. De Bloesemhoff is een ouderinitiatief midden in het dorp Andel. Dat betekent dat de ouders/verzorgers een belangrijke rol hebben in het geheel. Daar komt veel bij kijken en daarom verzorgt Prisma de 24-uurs zorg onder het label Fittin.

In het nieuwe gebouw heeft iedere bewoner zijn/haar eigen appartement met woonkamer-keuken, slaapkamer en badkamer. De bewoners hebben hun appartement zelf ingericht met hulp van ouders en familie. Er zijn twee woonlagen in de Bloesemhoff en daarmee dus ook twee woongroepen. Elk appartement heeft een terras/tuin of een ruim balkon.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl