Bezoek de Woerkumse Winterfair

Foto: Archief
6 november 2022, 14:07
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 10 december organiseren Klaas en Tineke van Atelier Klaas en Tineke de Woerkumse Winterfair in ’t Rondeel in Woudrichem. Een uitje voor het hele gezin.

Er is een kinderspeelplein met springkussens, schminken voor de kinderen, het mega legoblokkenfestijn en Elza van Frozen komt ook even langs. Ook zijn er diverse stands met onder andere brocante, groendecoraties, beautyproducten, kerstdecoraties, tassen en sieraden en nog veel meer. Optredens worden verzorgd door het Vischwijvenkoor uit Woudrichem en Showkorps Wilhelmina 3. Ook zal dansstudio Dans for Days diverse optredens verzorgen. De Joode Drive in show verzorgt de intieme kerstsfeer. Nieuw dit jaar is het kerstsfeerplein met gezellige zitjes rondom de kerstboom. Tevens zullen er diverse crea workshops worden gegeven.

De toegang is gratis. De Woerkumse Winterfair is geopend op 10 december van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl