Voltena warmt op met oefenwedstrijden

Foto: René van der Giessen
22 september 2023, 21:07
Verlopen

WERKENDAM - Team Voltena Dames 1, volleyballend op het hoogste niveau in Nederland in de eredivisie, warmde de afgelopen weekenden op in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Onder tropische omstandigheden werd in Leuven in België gespeeld tegen Volley Haasrode Leuven en tegen Somas Activia uit St. Anthonis, komend seizoen tegenstander in de eredivisie. Dat de meiden de hele zomer buiten trainen, en ook als beachvolleybalsters hoge ogen gooien, bleek tijdens de oefenwedstrijden. Conditioneel sterk en bestand tegen de hitte, werden met goed volleybal beide wedstrijden gewonnen.

Komende weken oefent Team Voltena Dames 1 nog in Sliedrecht, Tilburg, waarna op 30 september in sporthal De Crosser de laatste oefenwedstrijd plaatsvindt en ook de teampresentatie. Op 8 oktober begint dan de competitie met een uitwedstrijd in Zwolle.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl