Proeflessen bij Andels Fanfare Corps

Foto: Archief
26 september 2023, 19:40
Verlopen

ANDEL - Veel muzikanten beginnen op jonge leeftijd hun muziekcarrière, maar ook voor volwassenen is het heel goed mogelijk om nog een instrument te leren bespelen. Andels Fanfare Corps biedt proeflessen aan voor jong en oud.

Deze gezellige dorpsfanfare is opgericht 23 april 1893. Met een lange geschiedenis is de vereniging diepgeworteld in het culturele leven van Andel en de muzikale fanfarewereld. Het belangrijkste voor hen is met jong en oud plezier hebben in het maken van mooie muziek. Ook het opleiden van jonge muzikanten is een belangrijk doel.

Heeft u interesse om op slagwerk, saxofoon, bugel, trompet, bariton, trombone of hoorn bij Andels Fanfare Corps lessen te gaan volgen? Kijk op www.andelsfanfarecorps.nl of mail naar info@andelsfanfarecorps.nl voor meer informatie. De aanbieding is 1 gratis proefles en 8 lessen voor € 50,00. Dat is inclusief een muziekinstrument naar keuze in bruikleen. U kunt op elk moment instappen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl