ZVDO’74 boekt tweede overwinning

Foto: Archief
26 september 2023, 19:34
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag hebben de heren van ZVDO'74 uit Andel hun tweede wedstrijd gespeeld tegen SWNZ uit Schijndel.

Na wat uitloop kon de wedstrijd in Schijndel beginnen. De focus was er echter niet. De eerste periode werd er niet gescoord. De tweede periode opende Noah Rochat de score voor ZVDO’74. Mathé van Noorloos volgde door drie keer te scoren na fouten van SWNZ. De derde periode ging met 0-4 verder. SWNZ kwam dichterbij en kreeg ook nog en strafworp mee bij een stand van 2-5.

Doelverdediger Corné van der Zouwen stopte de bal en gaf de gastploeg de aanzet om 2-7 tot een stand van 2-8 te komen. Aanvoerder Arie Stuij wierp in de vierde periode na 20 seconden de bal in het net. Hierna redde Corné van der Zouwen het team wederom door een strafworp op tijd te stoppen. Noah Rochat gooide de wedstrijd op slot. Het werd 2-11. Een mooie zege voor het eerste herenteam van ZVDO’74.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl