Christelijke Vrouwendag op 4 november in Andel

Foto: V.E.G. De Koningshof Facebook
30 september 2023, 15:28
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 4 november organiseert V.E.G. De Koningshof weer een vrouwendag in Altena. Deze dag zal Dinie Stortenbeker gastspreker zijn.

Dinie is bekend van onder andere De Hoop waar zij, samen met haar man Teun, 38 jaar heeft gewerkt met verslaafden en mensen met psychische problemen. Dinie heeft duidelijk ervaren dat God haar in de bediening heeft geleid om mensen, die op veel terreinen van hun leven zijn vastgelopen, psychisch, sociaal en lichamelijk, pastoraal te helpen. Nu mag zij dit samen met haar man doen in de Stichting New Hope. Het spreken, lesgeven, trainen en toerusten is als een rode draad in haar leven. Het thema waar Dinie iedereen deze dag in meeneemt is ‘De seizoenen van het leven’. Wat kunnen we genieten van de seizoenen die er zijn! Elk seizoen kent zijn eigen mooie momenten. Zo is het ook in ons leven! Met alle vreugde en ook verdriet, dat daar soms bij hoort. Hoe kunnen we en mogen we leren genieten van elk seizoen in ons eigen leven. Hiernaar leren kijken met Gods ogen, dankbaar zijn voor de zegeningen, in welk seizoen wij ons nu ook persoonlijk bevinden. Er is samenzang onder leiding van een samengestelde muziekgroep. En er zijn diverse leuke stands en bijzondere workshops. Opgeven voor een workshop vindt plaats bij het aanmelden voor deze dag.

Christelijke Vrouwendag Altena is op zaterdag 4 november 2023 op de locatie V.E.G. De Koningshof aan de Burg. Van der Schansstraat 50 in Andel. De dag start om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De kosten bedragen € 22,50 inclusief koffie/thee en lunch. Aanmelden kan via www.vrouwendag-altena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl