Geen relevante vondsten tijdens zoekactie naar Germa van den Boom

Foto: Locatie zoekactie (Google Maps)
10 oktober 2023, 16:03
Verlopen

NIEUWENDIJK - Dinsdag 10 oktober werd in de tuin van een woning in Nieuwendijk een zoekactie ingesteld door de politie. Dit onderzoek is zorgvuldig uitgevoerd en afgerond maar heeft echter niet tot vondsten geleid die van betekenis kunnen zijn in de zoektocht naar Germa.

Hiermee is deze zoekactie dan ook ten einde gekomen. De Peter R. de Vries Foundation deed in oktober 2022 een oproep voor tips die kunnen leiden tot het vinden van Germa van den Boom. Er werd een beloning uitgeloofd van 250.000 euro. Germa raakte in 1984 vermist vanuit haar ouderlijk huis in NIeuwendijk. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Gezien de sporen die destijds zijn aangetroffen, gaat de politie ervanuit dat zij door een misdrijf verdwenen is.

De zoekactie die 10 oktober heeft plaatsgevonden heeft als doel om te achterhalen of Germa in deze tuin teruggevonden kan worden. Destijds was er een familielid van Germa hier woonachtig. De huidige bewoners waren destijds nog niet woonachtig op betreffend adres. Er is dan ook geen enkele aanleiding om te denken dat zij betrokkenheid hebben bij de vermissing van Germa. De tipgever wiens tip aanleiding is tot deze zoekactie is door de politie geïnformeerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl