Interactieve ouderenavond op 13 november

Foto: Gemeente Altena
5 november 2023, 11:38
Verlopen

ALMKERK - Ouders en opvoeders worden van harte uitgenodigd voor een interactieve ouderavond op 13 november over pubers.

Het wordt een avond boordevol verhelderende inzichten en openhartige gesprekken over opvoeden, alcohol, roken en vapen. In het kader van de OKO-aanpak, Opgroeien in een Kansrijke Omgeving, organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Helder theater, de GGD en Novadic Kentron, een avond voor ouders van pubers met kinderen in groep 7 & 8 of op VO scholen. Het programma bestaat uit een afwisseling van theaterscénes, presentaties van deskundigen en interactie met ouders.

De inloop is vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur. Deelname is gratis, het aantal plaatsen beperkt. De locatie is Golfpark Almkreek aan het Hoekje 7B in Almkerk. Aanmelden kan via de website gemeentealtena.nl.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl