Winter Wonder Woudrichem op 9 december

Foto: Archief
19 november 2023, 13:21
Regio Info

WOUDRICHEM - Op 9 december vindt in Woudrichem het evenement Winter Wonder Woudrichem plaats.

Kom vanaf 16.00 uur alvast helemaal in kerstsferen. Bezoek een levende kerststal en ga proeven van allerlei aanwezige lekkernijen die rondom de kerk en op de Kerkstraat en de Landpoortstraat aanwezig zijn. Geniet van de geur en warmte van knapperende haardvuren, glühwein en kerstbomen. Gaat u ook kijken op de gezellige winkelhoek, Kerkstraat-Hoogstraat, waar activiteiten zijn bij Tante Bethje, Oude Liefde, Fair van Ver en Snuffel. In de avond kun u genieten van de lichtjes in de Historische Haven.

Om 18.00 uur vertrekt vanaf de Kerkstraat bij IJssalon Baks de lampionnenoptocht. Kinderen krijgen een lampion aan het begin van de optocht. De optocht begint bij de kerk en voert langs de historische haven waarna deze weer eindigt bij de Martinuskerk. In de Martinus kerk zingt Popkoor HUGO de kerst tegemoet, en ook de Waterstaatskerk aan de Vissersdijk is open. Rond 21.00 uur is het programma ten einde.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl