Rocken voor Roparun

Foto: Aangeleverd
15 februari 2024, 11:51
Verlopen

NIEUWENDIJK - Roparun team Altena 280 zamelt zo veel mogelijk geld in voor de palliatieve zorg voor mensen die kanker hebben. Het leven voor deze mensen wat aangenamer maken is het doel.

Een paar weken geleden bracht hun jaarlijkse bingo € 3600,- op en nu staat er voor 2 maart alweer een heel andere activiteit op de planning, namelijk Roparock. Die avond is het in Poppodium Xinix hard rocken voor het goede doel. Dankzij het avondvullend programma is er voor ieder wat wils. De zaal is open vanaf 20.00 uur en om 20.30 uur is STEAL te horen, de enige Spandau Ballet tributeband van Nederland. Dankzij jarenlange ervaring kan STEAL zich meten met de top van de vaderlandse tributebands.

Om 21.45 uur is SOAP! aan de beurt, een spetterende coverband met de roots in Altena. Zoals de naam al doet vermoeden maken ze heerlijk frisse muziek. Een feest van herkenning voor de Top-2000 liefhebbers. De avond wordt om 23.00 uur compleet gemaakt door Jan Bon Jovi, die in alles overkomt als het Nederlandse broertje van de grote Jon. Samen met zijn ervaren band zet hij een spletterende performance neer. Alle bands treden belangeloos op en de volledige opbrengst van de ticketverkoop gaat rechtstreeks naar team Altena 280 en dus direct naar het goede doel, Roparun. Tickets zijn al te bemachtigen in de voorverkoop.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl