Mogelijk tweede wethouder van buiten Altena voor nieuw college

Foto: Altena TV
19 januari 2019, 18:45
Verlopen

ALMKERK - De kans is groot dat niet één, maar twee wethouders van buiten Altena aan de slag gaan in de gemeente Altena. Nadat de SGP Hans Tanis uit Sliedrecht binnen haalde, komt ook Altena Lokaal met een externe kandidaat. Dit schrijft het AD op haar website.

Het was de bedoeling dat de complete wethoudersploeg afgelopen donderdagmiddag in het gemeentehuis in Almkerk zou worden gepresenteerd. De kandidaat-wethouder van Altena Lokaal trok zich op het laatste moment wegens privéomstandigheden terug. Fractievoorzitter Philip den Haan van Altena Lokaal wil niet ingaan op de privéomstandigheden van deze wethouderskandidaat. Ook om wie het gaat wil hij niet zeggen.

Een nieuwe kandidaat is inmiddels gevonden, maar om organisatorische en administratieve redenen wordt er nog geen naam genoemd. Het gaat in elk geval om iemand van buiten de eigen gelederen van Altena Lokaal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl