Ontmoetingscentrum ‘de Hoofdzaak’ in Wijkestein

Foto: Archief
21 februari 2019, 05:56
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Donderdag 28 februari is er weer een bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum 'de Hoofdzaak' voor mensen met Dementie en Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten.

‘De Hoofdzaak’ is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen met Dementie en NAH om elkaar te ontmoeten en als men wil activiteiten te ondernemen. Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn met lotgenoten te praten, men maakt tenslotte hetzelfde proces door. Ook is er elke keer een deskundige aanwezig om gericht informatie aan te vragen of de eigen situatie te bespreken. Zonder aanmelding kan men binnenlopen en het is gratis.

‘De Hoofdzaak’ wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe, Buurtzorg en ondersteund door de gemeente Altena en de huisartsen en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15.00 tot 17.00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein, Azaleastraat 26, Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl