Internationale Vrouwendag 2020 in Altena

Foto: Archief
16 februari 2020, 12:21
Verlopen

ALMKERK - De Internationale Vrouwendag 2020 in Altena op 6 maart staat deze keer in het teken van: ‘Persoonlijke ontwikkeling ervaar ik als vrijheid’. Hoe ervaar jij vrijheid? Levert jouw persoonlijke ontwikkeling daar een bijdrage aan?

Dagvoorzitter is Eef Langenveld. Zij is werkzaam als Directeur Rabo Vermogensmanagement. Zij zal eerst het forum van deze dag aan de aanwezigen voorstellen en met hen in gesprek gaan over hun persoonlijke ontwikkeling. Daarna komen zij met drie stellingen waar men over van gedachten gaat wisselen. Het Forum bestaat deze keer uit Jacqui Brassey, Paula Jorritsma, Anne-José Haaksema en Janneke Schenning.

Uiteraard wordt ook dit jaar de Toontje Sprenger Pluim uitgereikt door Hannie Visser-Kieboom. U wordt van harte uitgenodigd door Vrouw en Altena op 6 maart van 15.00 uur tot 18.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Almkerk. Kosten bedragen € 10,00 p.p. Dit bedrag wordt in zijn geheel gedoneerd aan ‘Vrouwen in Tsjaad’. Aanmelden kan via www.vrouwenaltena.nl.

Telefonisch interview in A-Magazine (29-02-2020) met Hannie Visser-Kieboom over de uitreiking van de Toontje Sprenger Pluim:


Telefonisch interview in A-Magazine (22-02-2020) met Fientje Bax van Vrouw en Altena over de organisatie van Internationale Vrouwendag in Almkerk:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl