Andel wint 21-dorpenwedstrijd op Golfpark Almkreek

Foto: Archief
21 mei 2022, 18:02
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 21 mei 2022 heeft het dorp Andel de eerste plaats weten te behalen tijdens de 21-dorpenwedstrijd in Almkerk.

Wat in 2018 ontstond als een grappig idee: hoe verbinden we de 21 dorpen van Altena op een gezonde, sportieve manier, heeft – mede dankzij de vele enthousiaste reacties – geresulteerd in een jaarlijks terugkerende traditie op Golfpark Almkreek in Almkerk. De eerste editie in 2018 werd gewonnen door Meeuwen. De tweede editie in 2019 werd door Rijswijk gewonnen.

Na het ontbreken van een winnaar in 2020 en 2021 vanwege de coronapandemie, mag nu Andel ook een eerste plaats op haar naam zetten. De tweede plaats is dit jaar gewonnen door Meeuwen, gevolgd door Wijk en Aalburg op de derde plaats.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl