GAIN dringend op zoek naar zomerkleding en dekens voor Oekraïne

Foto: Archief
8 augustus 2023, 17:31
Verlopen

SLEEUWIJK - GAIN in Sleeuwijk is dringend opzoek naar zomerkleding en dekens voor Oekraïne.

Na de dambreuk in het door oorlog geteisterde land is daaraan grote behoefte. Eind augustus rijdt een vrachtwagen met de gevraagde goederen naar het getroffen gebied in het zuiden van Oekraïne. Maar de vrachtwagen is nog niet vol, er kan nog meer bij.

Zomerkleding, dekens en dekbedden kunnen tussen 15 en 25 augustus afgeleverd worden bij de loods gevestigd aan ‘t Zand 14 in Sleeuwijk. De openingstijden zijn op dinsdag t/m donderdag van 9 tot 15.00 uur en op vrijdag van 9 tot 13.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl