Schrijfster Christa Meindersma vertelt over Tibet

Foto: Archief
24 september 2023, 14:09
Verlopen

WOURICHEM - Christa Meindersma geeft, op uitnodiging van Tante Bethje Books & Co., een lezing over haar boek De rode kogel en haar ervaringen in Tibet.

In De rode Kogel vertelt ze over Tibetanen die ze in haar hart heeft gesloten. Een activist, een spion, een minnaar, een politiek gevangene, een dichter en natuurlijk de Dalai Lama. Daarmee vertelt ze het verhaal van Tibet: een vergeten conflict op het dak van de wereld. Zij heeft de Tibetanen beloofd over hen te vertellen, en dat komt ze op 5 oktober doen. Aan de hand van persoonlijke foto’s vertelt Christa haar verhaal en wordt ook inhoudelijk ingegaan op haar boek. Jan Willem den Besten begeleidt de avond, ook hij draagt het Tibetaanse volk en haar cultuur een warm hart toe.

Iedereen is welkom 5 oktober vanaf 20.00 uur in de Katholieke kerk aan de Vissersdijk 15 in Woudrichem. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken is natuurlijk welkom. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar tantebethjebooks@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl