Verhalenverteller ontmoet muzikant

Foto: Archief
28 september 2023, 07:20
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Er waren eens twee kerels die elkaar niet kenden, de een geboren in 1940 en de ander in 1966. Op een dag spraken ze spontaan af om samen een programma te maken. Bij het voorbereiden van het programma viel pas op hoezeer hun levenslijnen parallel liepen.

Rond den Haag, Gouda maar uiteindelijk ook in Wijk en Aalburg. De verhaallijnen kruisen elkaar voor het eerst in de oude kerk van Aalburg. De een vertelt zijn levensverhaal met woorden, over de mensen die hij ontmoette op de vele reizen die hij maakte over de hele wereld. De ander bezingt zijn leven met mooie liedjes uit de Nederlandse kleinkunst, van klassieke en kerkelijke muziek tot populair repertoire.

Donderdagmiddag 5 oktober om 14.00 uur bent u van harte uitgenodigd om de prachtige verhalen en de mooie liedjes te komen beluisteren in de oude kerk op Maasdijk 57 te Wijk en Aalburg. De toegang is gratis en er is een collecte voor de instandhouding van de oude kerk. Het oude kerkje is elke donderdagmiddag open, nu gecombineerd met dit mooie programma. Zie www.oudekerkaalburg.nl voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl