Dag van de Mantelzorg

Foto: Archief
28 oktober 2023, 05:45
Verlopen

GENDEREN - Op 10 november is het de landelijke dag van de Mantelzorg. Surplus en Welzijn Pro Seniore verzorgen samen een gezellige dag voor alle mantelzorgers in de gemeente Altena. Alle mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor de gratis activiteit.

In het dorpshuis in Genderen kunnen mantelzorgers genieten van een warm en koud buffet, met vooraf een welkomstdrankje en na afloop een kopje koffie of thee met wat lekkers. De ontvangst is tussen 17.00 en 17.30 uur. Aanmelden hiervoor kan tot 2 november via 06-30279852 of heleenvanderhulst@st-welzijnproseniore.nl.

Om 18.30 uur staat de koffie klaar in bioscoop Hollywoud in Almkerk, waarna om 19.15 uur de film Rocco en Sjuul begint. Deze film wordt exclusief voor mantelzorgers gedraaid. Na de film is er de gelegenheid na te praten. Aanmelden hiervoor kan tot 2 november via 0183-408444 of mantelzorg.altena@surplus.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl