Jongerenraad Going4Altena organiseert verkiezingsdebat

Foto: Archief
8 november 2023, 16:38
Verlopen

SLEEUWIJK - Op dinsdag 14 november organiseert de Jongerenraad Going4Altena een verkiezingsdebat met voor jongeren belangrijke thema’s.

Tijdens dit debat wordt met de verschillende partijen in gesprek gegaan over de thema’s drugs, vapen en roken, faciliteiten, OV en voorzieningen en bestaanszekerheid, huisvesting en armoede. De partijen geven antwoord op de vragen die leven bij jongeren en laten zien hoe zij zich de komende jaren in willen zetten voor de jongeren. Deze partijen vaardigen elk een deelnemer af. Door middel van interactieve stellingen, pitches en discussiefases wordt de hele avond een boeiend geheel onder leiding van Willem-Jan van Klinken.

Na afloop van het debat is er een vragenronde waarin de aanwezigen alle prangende vragen kunnen stellen aan de politici. Het debat vindt plaats in het Altena College en start om 13.15 uur. Het adres is Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl