Concert in Theater de Bussel met Andels Fanfare Corps

Foto: Archief
11 november 2023, 06:23
Verlopen

ANDEL/OOSTERHOUT - Op 25 november houden het Andels Fanfare Corps en Tim Akkerman samen een concert in Theater de Bussel Oosterhout.

De titel van het concert is A Fusion of Melodies en het programma is enorm veelzijdig, met onder andere fanfaremuziek, popmuziek en filmmuziek. Daarnaast komen een aantal van Tim Akkermans eigen nummers aan bod, zoals Winner, Dance Tonight en Inside my Head.

Kaarten zijn te koop via https://www.theaterdebussel.nl/programma/4734/a-fusion-of-melodies/andels-fanfare-corps-en-tim-akkerman. Het concert vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur, met een pauze tussendoor.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl