Vrouw en Altena viert Internationale Vrouwendag met thema ‘Een wereld, duizend vrouwen’

Foto: Aangeleverd
13 februari 2024, 14:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Vrouw en Altena viert Internationale Vrouwendag op 8 maart in de Werf in Woudrichem. Het thema is 'Eén wereld, duizend vrouwen'. Spreker is Karin Brugman, auteur van het boek 'Verander niks. Goed zijn in wie je bent'.

Het wordt een middag die er ons aan gaat herinneren dat wij, als vrouwen, allemaal uniek zijn. Karin Brugman neemt bezoekers mee op een interactieve reis om de innerlijke ‘ikken’ te ontdekken en te omarmen. Ook leuk; Hannie Visser-Kieboom zal De Toontje Sprengerpluim toekennen aan een inspirerende vrouwelijke politica.

De inloop is vanaf 15.30 uur, daarna volgt een korte introductie van Vrouw en Altena, het vrouwennetwerk in de regio dat dit jaar tien jaar bestaat en een herstart maakt. Om 16.00 uur volgt een interactieve sessie met Karin Brugma. Om 17.15 uur wordt de Toontje Sprengerpluim uitgereikt. De middag wordt om 17.30 uur afgesloten het een netwerkborrel. De kosten voor deelname bedragen € 7,50, inclusief een hapje en drankje. U reserveert uw kaartje via de website van De Bibliotheek CultuurPuntAltena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl