Netwerkbijeenkomst voor erfgoedliefhebbers in gemeente Altena

Foto: Archief
23 februari 2024, 14:08
Verlopen

WOUDRICHEM - Erfgoed Altena houdt op donderdag 29 februari haar jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor erfgoedliefhebbers en -organisaties in de gemeente Altena. De bijeenkomst staat in het teken van versterking van het erfgoednetwerk door meer samenwerking en de rol die Erfgoed Altena daarin kan vervullen.

Namens Erfgoed Altena worden alle erfgoedliefhebbers in de gemeente Altena uitgenodigd voor deze jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Deze keer staat vooral de samenwerking tussen de erfgoedorganisaties en vrijwilligers centraal. Hoe kunnen we door (meer) samenwerking nog meer bereiken in de bescherming van ons (immaterieel) erfgoed in de gemeente Altena. In het eerste deel van de avond gaat het om versterking van het netwerk en de rol van Erfgoed Altena. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en hoort men ook graag van alle erfgoedorganisaties in de regio waar ze mee bezig zijn en wat hun ideeën zijn om de samenwerking te intensiveren.

Erfgoed Altena wil vooral fungeren als platform voor alle organisaties in de regio, maar ook als gesprekspartner optreden voor de gemeente Altena. De bijeenkomst wordt gehouden op 29 februari bij theater ‘Gewoon Ploon’ op Hoogstraat 19 in Woudrichem. De inloop is vanaf 19.30 uur, de avond begint om 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl