Open Podium Concert over Bach

Foto: Aangeleverd
13 maart 2024, 16:37
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op 21 maart wordt vanaf 19.30 uur de verjaardag van componist Johann Sebastian Bach gevierd met een open podium concert in het pittoreske oude kerkje van Aalburg.

Het is inmiddels een mooie traditie, waarbij muzikanten van alle leeftijden samenkomen om de tijdloze muziek van Bach te eren. Het belooft een gezellige avond te worden waar jong en oud van harte welkom zijn. Dit jaar staan 25 enthousiaste muzikanten klaar om hun favoriete stukken van Bach ten gehore te brengen. Een bonte verzameling van instrumenten wordt bespeeld, met zelfs een koperblazerskwintet. Bovendien is er ruimte voor poëzie die de geest van Bach vangt. Alle muzikanten treden belangeloos op, waardoor dit evenement een viering van gemeenschap en muzikaliteit is.

Toegang is gratis, al wordt er wel vriendelijk gevraagd om een vrijwillige bijdrage ter ondersteuning van het behoud van het oude kerkje. Dit kan ook via een QR code. Daarnaast wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor de koffie in de pauze. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wijnand van der Hoeven via oudekerkaalburg@gmail.com of 065199343.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl