Bedreigingen in Hank: Politie verzoekt contact op te nemen

Foto: Redactie
28 maart 2020, 18:45
Verlopen

HANK - De politie verzoekt inwoners van Hank ‘met klem’ om direct contact op te nemen als zij informatie hebben over de bedreigingen in Hank.

Hank wordt al weken geteisterd door bedreigingen. De afgelopen week kwam Louis de Bot naar buiten met het verhaal dat dit hem al 6 weken overkomt. Ook in coronahulpgroepen doet de mogelijke dader bedreigingen. Zo claimt hij besmet te zijn met het coronavirus. De dreigementen luiden als volgt: “Ik ga lekker hoesten op alles en iedereen in de Jumbo.” Ook stelt dezelfde persoon via WhatsApp degene te zijn die in het verleden de kledingcontainer en de plantenbakken in brand heeft gestoken.

U heeft de mogelijkheid contact op te nemen met de Politie via 0900-8844, dit om ‘informatieverlies’ te voorkomen. Anoniem kan de politie ook getipt worden via het telefoonnummer 0800-7000. Meer informatie daarover is te vinden op www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl